Siirry sisältöön

TämäSTORYon totta

Tanssistudio Helsingissä odottaa teitä, naiset!

HiMO sai alkunsa intohimosta tanssiin ja treeniin. Olemme paljon enemmän kuin perinteinen tanssikoulu tai liikuntakeskus – olemme tanssistudio, joka tarjoaa monipuolisia tunteja ja luo yhteisöllisyyttä.

HiMO – energiaa ja iloa!

Me HiMOlla uskomme, että jokaiselle naiselle löytyy sopiva laji tanssituntiemme laajasta valikoimasta. Käytössämme on ainutlaatuinen matriisi, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan tunnin.

Tanssistudio, joka luo hyvää fiilistä!

Kiireinen elämä ja työ voivat olla stressaavia. HiMO tarjoaa hyvinvointia ja auttaa sinua jaksamaan paremmin arjen kiireessä.

HiMO - kenties Helsingin paras tanssistudio!

HiMOn selkäranka on ohjaajamme ja HiMOssa pidetään tärkeänä sitä, että ohjaajat viihtyvät työssään ja saavat noudattaa kutsumustaan. Ohjaajat ovat starojamme: jäätävän hyviä liikunnan ammattilaisia, joilla on kyky ja halu kohdata jokainen asiakas yksilönä. Ohjaajamme antavat asiakkaillemme sen, mitä nämä ovat tulleet hakemaan – ja enemmänkin! HiMOn sydän on ihanat asiakkaamme, joille toivomme hyviä fiiliksiä tunneillamme ja HiMO-yhteisössä!

Tervetuloa HiMOlle!

Tule mukaan Helsingin suosituimpaan tanssistudioon naisille ja löydä oma intohimosi tanssiin! Ensimmäinen tanssitunti on 10€!