Siirry sisältöön

Reggaetón

Myynnissä olevat tunnit

Shake it baby!

Reggaetón on Kuuban kuumien katujen tanssi, jossa yhdistyy jamaikalainen reggae ja dancehall amerikkalaiseen hiphoppiin. Reggaetón on tyylikästä, seksikästä ja täynnä asennetta.

Näillä tunneilla keskivartalo saa kyytiä: sheikataan selkä ja ryhti kuntoon ja tanssilattia pyörryksiin!

Reggaetón Fusion

Reggaetón Fusion -sukella lattarirytmien vietäväksi tällä hauskalla ja fyysisellä tunnilla! Reggaeton Fusion- tunnilla sekoitetaan lattareiden suosituinta klubitanssia reggaetonia muihin Latinalaisen Amerikan ja Karibian tanssi/musiikkityyleihin. Tunnilla opetellaan erilaisia vartalonkäyttötekniikoita sekä haastetaan rytmillistä osaamista. Koreografiat rakennetaan eri tanssityylien elementtejä hyödyntäen, joten valmistudu hulvattomaan hikiseen irtiottoon!

Reggaetton Sensuel

Näillä tunneilla yhdistetään reggaettonin sheikkaavaa ja hoppimaista liikekieltä lattarimaiseen pehmeään ja viettelevään tyyliin! Haastetaan kehoa eri tavalla, kun keskitytään liikkeen terävyyteen ja sulavuuteen, mukaan tsemppaavaan menoon ja pehmeyteen, cooliuteen ja kuumaan. Luvassa lyhyt ja tyylikäs koreografiaa, fiilis katossa ja iloinen mieli! 

Pukeutuminen ja varustautuminen Reggaetón-tunnille

Tälle tunnille kannattaa laittaa mukavat ja rennot vaatteet. Suosittelemme tanssimista sisäkengillä/jumppakengillä, mutta myös paljain jaloin pärjäät!