Siirry sisältöön

Bollywood Fusion

Myynnissä olevat tunnit

Bollywood Fusion - Iloa ja Energiaa Täysillä!

Tervetuloa HiMOn Bollywood Fusion -tanssitunnille, missä ilon ja energian aalto vie mukanaan Bollywoodin sykkeeseen! Tämä monipuolinen fuusiotanssityyli on kehittynyt Intian Hollywoodissa Mumbaissa, ja se yhdistelee täysillä erilaisia tanssityylejä tuoden esiin kaikkien tunteiden voiman.

Bollywood Fusionissa liikkeet ovat isoja, näyttäviä ja täynnä elämää. Tunnilla käytetään koko kehoa laajasti, ja vaikutteita ammennetaan intialaisista tansseista, vatsatanssista, afrotanssista, discosta ja monista muista tyyleistä. Tämä aerobinen tunti saa sykkeesi nousemaan ja hymysi levenemään.

Tunnin aikana pääset nauttimaan energisistä hyppyliikkeistä ja samalla käyttämään koko kehoa monipuolisesti. Bollywood Fusion ei ole pelkästään tanssitunti, vaan myös ilon ja hyvän mielen lähde. Energiaa tulvii, aurinko paistaa, ja tanssin riemu täyttää tilan.

Tunti sisältää myös core-osuuden vahvistaaksesi keskivartaloasi sekä rentoutumishetken, joka täydentää energisen tanssin iloa.

Tule mukaan Bollywood Fusion -tunnille HiMOlla, missä tanssi on enemmän kuin liikettä – se on ilon, energian ja monipuolisuuden juhla!

Pukeutuminen tunnille

Varustaudu tunnille mukavilla, joustavilla treenivaatteilla ja anna paljaiden varpaiden tai pehmeiden tanssitossujen viedä sinut matkalle kohti Bollywoodin tunnelmaa.