Siirry sisältöön

Ilmoittaudu syksyn tunneille!

Syksyn aikataulu is HERE!

Ennakkoilmoittautuminen on 3.6. klo 12:00 – 5.6. klo 12:00.

Aluksi on mahdollista ilmoittautua viikkotunneille koko kaudeksi ja tiiviskursseille. Valitse haluamasi tunnit verkkokaupassa ja valitse maksutapa. 
Opiskelijat, työttömät ja äitiyslomalaiset saavat -10% normaalihinnoista koodilla ”battax” - niin kuin aina 😊 Alennukset (esim. ennakko ja tämä) ei voi yhdistää.
Jos odotat liikuntaetua työnantajalta, pystyt hyötymään ennakon edut maksamalla 25% tuntien loppusummasta. Klikkaa siis tässä tapauksessa ”Maksu liikuntaeduilla” ja odota vahvistusta.

Jos haluat ilmoittautua viikkotunneille ja tiiviskursseille, tässä on sinun mahtavat edut!

Ennakkoetu 1: Koko kauden paketin yhteydessä, kaikista tiiviskursseista -15% koodilla ”ennakko24”. Valitse verkkokaupassa haluamasi viikkotunti ja tiiviskurssit, ja valitse maksutapa.

Jos olet kiinnostunut enemmän kun yhdestä koko kauden viikkotuntipaketista, kirjoita kommenttikenttään mille tunneille ilmoittaudut.
Ennakkoetu 2: Toisesta koko kauden viikkotuntipaketista tarjoamme -15%
Ennakkoetu 3: Kolmannesta -20%
Ennakkoetu 4: Neljännestä -25%!

Toimi siis näin jos haluat enemmän kuin yhden koko kauden viikkotuntipaketin:
1. Ilmoittaudu yhdelle koko kauden paketille ja mahdollisesti myös tiiviskursseille. Suorita maksu tai valitse maksutavaksi ”Maksu liikuntaeduilla”.
2. Tämän yhteydessä, kirjoita kommenttikenttään muut viikkotunnit joille haluat ilmoittautua.
3. Vahvistus (kommenttikentän tunneille) ja maksuohjeet tulevat myöhemmin sähköpostitse. 
    Maksuaika on 3 vuorokautta.
    Jos odotat liikuntaetua työnantajalta, pystyt hyötymään ennakon edut maksamalla 25% loppusummasta.

Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumista ei voi peruttaa.
Maksetun tiiviskurssin summan/osallistumisen voi siirtää toiselle tiiviskurssille 48h ennen maksetun tiiviskurssin alkua.
Poissaolot viikkotunneilta voi korvata syyskauden loppuun asti (lääkäritodistuksella korvausaikaa voi pidentää).
Maksettujen viikkotuntien vaihdot onnistuvat toiselle viikkotunnille, jolla on tilaa. 
Ennakkoedut voi hyödyntää niin pitkään kuin ennakkoilmoittautuminen on menossa tai niin pitkään kuin paikkoja riittää. Eli jos lähetät ilmoittautumisen ja unohdat kommenttikenttään muut tunnit, ei hätää – laita sähköpostia tulemaan perään!

Tutustu aikatauluun ja ole valmis ilmoittautumaan! 😉 Latin Styles, Dancehall Queen Style, Piloxing, JAMMiNG in da club ja Piloxing Barre menevät ainakin täyteen. Nyt myös useat tiiviskurssit on varassa olla loppuunmyytyjä ja twerk-viikkotunnit!