Siirry sisältöön

Yritystunti: TYHY- ja TYKY- päiville!

Yritystunti: TYHY- ja TYKY- päiville HiMOlta on täydellinen valinta, olipa kyseessä kertaluonteinen tapahtuma tai säännöllinen harjoittelu. Yritystunti omalle ryhmälle on myös loistava osa virkistysohjelmaa ja TYHY-toimintaan!
Menestys ei turhaan ala kirjaimilla ME! Pienin askelin pääsemme raottamaan henkilökohtaista tilaa ja vastaanottamaan sitä myös muilta. Ryhmäharjoittelu ja yhdessä tekeminen vähentävät jännitteitä ja edistävät tiimihenkeä sekä ymmärtämystä eri persoonista. HiMO tarjoaa täydellisen yritystunnin virkistyspäiville, TYHY-toimintaan ja muille ryhmätapahtumille.

HiMOlla on jänniä lajeja ja ihanat kauniit ja valoisat salit, joissa tunnelma nousee kattoon osaavien ohjaajien johdolla. Tuntien kesto 45-90 min) ja tarjoamme tarvittaessa lajiin sopivaa rekvisiittaa.
Salitilat sijaitsevat osoitteessa Lönnrotinkatu 28 A, Helsinki.

Tarjoamme:

  • Yritystunti omalle ryhmälle: unohtumaton treenikokemus ryhmällesi. Meiltä löydät ryhmätreenit kuten Pilates, Piloxing, Barre ja TerveSelkä.

  • So you think you cannot dance? Meidän avulla se on täysin mahdollista! Mikäli inhoat koreografioiden junnaamista mutta tanssijalka vipattaa, MIELETÖN tanssipotpuri on juuri sinulle. Tässä tunnissa pääsette kokeilemaan erilaisia tanssityylejä laidasta laitaan – lattareista hiphoppiin, reggaetónista dancehalliin ja poppiin. Nosta kannat kattoon ja pääset kokemaan hikisellä ja hauskalla bilefiiliksellä! Ehkäpä tiimin uusi viikkoharrastuskin löytyy tämän kautta 😉 Energiset tanssitunnit, kuten Latin Styles, Twerk, NoloMoves Party ja JAMMiNG in da club, odottavat teitä!

  • Hauskanpitoa ja hyvinvointia: Naurujooga tarjoa rentoutumista ja virkistystä, kun taas Kehonhuolto auttaa palautumaan.

  • Stress Detox Workshop: Lomien virkistys on jo takanapäin ja arjen kiireet alkavat painaa päälle? Tule mukaan Stress Detox -workshopiin, jossa voit jättää stressin taakse ja ladata akkuja tulevaa varten! Workshopissa opit tehokkaita rentoutumistekniikoita kuten Feldenkrais-keinuntaa, joka alentaa kehon kortisolitasoja. Lisäksi tutustumme lymfaharjoituksiin ja kokeilemme kasvojoogaa. Tämä on täydellinen tilaisuus palautua ja huoltaa kehoa ja mieltä!

Yrityksessänne tarvitaan kovaa osaamista ja tiimin täysillä pelaamista. Yksilön suoritukset ovat tärkeitä, mutta tiimihenki ratkaisee. Ryhmässämme tsempataan toisia, heittäydytään musiikin ja treenin endorfiinimyllyyn ja saavutetaan yhdessä huipputuloksia. Myös muiden tanssityylien järjestäminen onnistuu, käytännössä kaikki mitä on lajikuvauksissa – kysy jos on lisää kysyttävää!

Tervetuloa nauttimaan täydellisestä ohjelmasta ja luomaan unohtumattomia muistoja yhdessä! Hinta alk. 240€ + 10% alv. Pyydä tarjous: info(@)myhimo.fi. Tilaa HiMOlta Yritystunti TYHY- ja TYKY- päiville!