Siirry sisältöön

ShowBallet

Jos haluat mukaan, ota yhteyttä info@myhimo.fi

Balettia aikuisille!

Baletti on kaunis, tehokas ja vaativa laji. Kautta aikojen on todistettu, että balettiliikket kehittävät ja vahvistavat lihaksia, parantavat liikuvuutta ja antavat mielettömän hyvää pohjaa muihin lajeihin, jopa jääkiekkoon.

HiMOlla on useammat baletti-tyyppiset tunnit, jotka ovat tarkoitettu erityisesti naisille, eivätkä vaadi aikaisempaa osaamista baletista.
Piloxing Barre, Show Ballet, Barre Workout ja Balletone® ovat balettiin pohjautuvia hikisia ja vauhdikkaita tunteja, joissa lihakset pääsevät kunnolla töihin.

Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä; se on supertehokasta, mukaansatempaavaa ja tuloksia syntyy nopeasti. Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa treeniä, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, barre on sinua varten. Monet barren harjoituksista pohjautuvat balettiin ja ne tehdään musiikin mukana balettitangon eli barren äärellä. Barre kehittää kestävyysvoimaa ja sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset. Tunnilta saat mukaasi voimaantuneen ja ryhdikkään olon!

Balletone® ei ole vaikeaa, vaikkakin vauhdikasta! Balletone® kehittää syvien lihasten käyttöä, parantaa ryhtiä ja koordinaatiota. Tunnilla pidetään hauskaa ja ollaan kauniita (vaikkakin hikisiä!).

Show Ballet
 on monipuolinen tunti, joka on tyylikäs, boheemi, rohkea, sähäkkä, värikäs ja kiinnostava! Tunnilla yhdistetään ”glamour-night-city-life” -energia  ja baletin kauneus ja voimakkuus. Baletin harjoitukset kehittävät liikkeiden sulavuutta, parantavat erityisesti jalkalihaksien työskentelyä ja -kuntoa sekä vahvistavat myös keskivartaloa. Show-tanssin ansiosta kehittyvät lihaskunto, tasapaino ja notkeus. Koreografian opettelu parantaa muistia ja tuo sopivasti haastetta! Show Ballet sopii kaikille tanssialoittelijoille ja tanssitaitelijoille; tarvitset vaan halua tulla hieman itsevarmemmaksi ja ilmaisevammaksi liikunnan ja tanssin avulla.

Feeling good – looking damn good!

“On ihana voida tuntea olonsa hetken ballerinaksi!”
“Sopivasti haastetta, ihania koreografioita ja just niin rankkaa kuin pitääkin! Ihanaa.”
“Tunnit ovat olleet todella piristäviä ja ihania… tanssi- ja venyttelyosuudet ovat nautinnollisia.”
”Vitsi! Mä oon ballerina!”

Tule tunnille mukavissa ja joustavissa vaatteissa. Liikkuminen ja nilkan ojennus onnistuvat parhaiten, jos tanssit paljain jaloin tai tanssitossuilla. Ballerinahameet eivät myöskään ole kiellettyjä!