Siirry sisältöön

Charleston

Myynnissä olevat tunnit

Swing it!

Charleston-tanssi on alunperin afro-amerikkalainen tanssi 1920-luvulta, josta kaikki swing-tanssit ovat kehittyneet.
Charleston on iloisella 1920-luvulla kulta-aikaansa noussut tanssi ja kaikkien swing-tanssien lähtökohta. Villin ja pahamaineisen luonteensa vuoksi monet tanssisalongit kielsivät Charlestonin ja passittivat sen hämyisiin salakapakoihin ja parrasvaloihin. Viime vuosikymmeninä  Charleston on herännyt uudelleen henkiin ja leviää jälleen maailmalla.
Charleston on tanssina varsinainen ilopilleri, joka piristää synkimmänkin päivän irrottelulla ja hauskanpidolla.

Viikkotunnit ovat vauhdikkaita, hengästyttäviä ja takuuvarmoja kunnonkohottajia. Sukella Charlestonin samettisen hämyisään ja säkenöivän glamouriseen maailmaan, nosta kannat kattoon ja hullaannu autenttisen jazzin tahdissa! Tunneille voi tulla vaikka olisit kokemattomampi, ole vaan valmiina haasteisiin ja nautit menosta varmasti!

Charleston -tiiviskurssilla ilonpito tulee eloisan koreografian parissa! Musiikin tempo pysyy maltillisena, mutta tanssin rytmitys vaatii tarkkaavaisuutta.
Kurssi sopii  kaikille charleston-intoilijoille!

Pukeutuminen:
tule Charleston - tunneille mukavissa ja rennoissa vaatteissa, hameet sopivat tälle tunnille ilman muuta. Suosittelemme tanssimista sisäkengillä, tanssitossuilla tai sukilla (pääasia, että jalat luistaa). Huomioi, että kenkien tulee luistaa, sillä tunneilla twistataan paljon. Myös sukilla pärjää hyvin, jos sellaisia kenkiä ei ole.
Tutustu myös: Slow Swing ja Vintage Styles!

Asiakkaiden kommentteja Charleston-tanssitunnin jälkeen:

“Ihana tanssilaji, ihana musa, ihana ryhmä!”
“Tunnit ovat ihania! Päivän paras hetki.”
“Hullun hauskaa, kiitos tunneista”
“Aikamoista pohjejumppaa ja silti naurattaa koko ajan  ”
“Olen aivan hurahtanut charlestoniin, en saa siitä tarpeekseni! Kurssin koreografioita tulee tanssittua kotona lähes päivittäin, ja tanssitunneilla hymy on korvissa, vaikka hiki lentää.”