Afro-Latin Commercial – tiiviskurssi to 31.10.-21.11.klo 17:15 (4t)

Hinta: 72.00 

Commercial Dance

We make you want to dance!

Commercial Dance

Commercial Dance on lajina monen tanssityylin fuusiotanssia. Koreografioiden liikkeet ovat saaneet inspiraationsa musiikkivideoista ja artistien taustatanssijoista. Tanssitunneilla hyödynnetään eri lajien tekniikoita ja liiketyyliä, mutta pääosin keskitytään koreografiaan, esiintymiseen ja vahvan asenteen löytämiseen! Tunnilla pyritään etsimään jokaiselle oma luontainen tapa liikkua ja pitää hauskaa! HiMOn Commercial Dance-tunnit muodostuvat ohjaavan opettajan taustan ja tyylin mukaan - ja kaikki ovat dynaamisia, täynnä positiivista energiaa ja menoa! Tunnit sisältävät alkulämmittelyä, venyttelyä, tekniikkaa ja tanssisarjan. 

Afro-Latin Commercial

Commercial on nimensä mukaisesti ‘’kaupallinen’’ tanssityyli, joka yhdistelee eri tanssilajeja ja -tyylejä. Afro-Latin Commercial -tunti saa vaikutteita afrikkalaisesta ja latinalaisesta kulttuurista. Tunneilla yhdistellään perinteisiä liikkeitä modernimpiin, hyödyntäen useita eri tanssilajeja ja -tyylejä, kuten naija fusion, amapiano, reggaeton, salsa ja nykytanssi.

Tunneilla keskitytään koreografiaan sekä tekniikkaan, musikaalisuuteen ja ilmaisuun. Oman tyylin esille tuominen on enemmän kuin sallittua! Tärkeintä on hauskanpito. Tule nauttimaan energisistä tunneista juuri sellaisena kuin olet.

Pukeutuminen Commercial Dance-tunneille

Commercial -tunneilla tanssit parhaiten mukavissa vaatteissa. Suosittelemme tunnilla tanssimista sisäkengillä (joustavat tanssilenkkarit, ei perusjumppatossuilla) tai joustavilla jumppakengillä.