Siirry sisältöön

Crazyamazing HiMO odottaa sinua!

HiMO on tanssiin ja treeniin erikoistunut liikuntastudio kaikenlaisille naisille. Studiomme sijaitsee Helsingin keskustassa Lönnrotinkadulla. Tarjoamme upeita elämyksiä ja uskomme vahvasti, että tanssi- ja treenituntien valikoimasta löytyy ihan jokaiselle naiselle se ikioma laji, sekä himoliikkujille useampiakin lajeja. 

Kaikki me, naiset, tarvitsemme liikkuvuutta, lihaskuntoa ja kestävyyttä. Ja on mahtava kun samalla voit oppia uutta (tanssia tai jotain uutta omasta kehosta ja kyvyistä) ja fiilis on hyvä! HiMOa on kutsuttu monta kerta "iloisten ihmisten tanssikouluksi"! HiMOn tunnit ovat kuitenkin rennompia kuin tanssikouluissa yleensä (mukaan saa tulla milloin vaan ja poissaolot voi korvata), mutta opetus on progressiivinen eli opit varmasti valitusta lajista ja omasta kehosta enemmän kun jumppatunneilla. Kaikki lajit tavalla tai toisella tukevat naisten hyvinvointia ja voimaantumista. 

Aikataulussa  on viikkotunnit (joilla voit käydä säännöllisesti tai omien aikataulujen mukaan), lyhyet tiiviskurssit (esim. 1-4 kertaa) sekä tilaustunnit polttareihin tai yrityksien virkistyspäiville. Tunneille voi osallistua kaikki halukkaat naiset, iästä tai taustasta riippumatta, ja meillä on myös tunnit joilla on vauvat mukana! Lapsille on omat Showtanssitunnit ja aivan ihanat Latin Styles Leidit  ja Kehonhuolto Leidit. Autamme mielellämme sopivan tunnin valinnassa!

Onko HiMO kallis? HiMOn kausi on usein jopa 4-6 viikkoa pidempi kuin muualla, sen takia koko kauden hinta voi vaikuttaa isolta muihin paikkoihin verrattuna. Mutta hinta per tunti onkin 0,50-2€ halvempi jo ennen mahdollisia alennuksia. Tuntien hinta riippuu tuntipaketista. Kertamaksu 19€ on kallein vaihtoehto. Koko kauden tunnit ovat edullisimmat. Tuntikohtaiset hinnat löytyvät kun valitset haluamasi lajin.

Tule tanssimaan, oppimaan ja hakemaan hyvää energiaa!
Syyskausi alkaa 14.8.2023, mutta mukaan voi tulla syyskuun alusta myös! Ilmoittautuminen tunneille on auki ja koodilla Syksy15 saat verkkokaupassa tuntipaketista kauden loppuun tai tiivskurssista (4t)-15%!
Tarjous on voimassa 1.8. asti.
Jos et viihdy meillä, palautamme sinulle kaikki hikipisarat ja poltetut kalorit 😉

Tervetuloa HiMOlle!