Siirry sisältöön

Ystävyydestä Voimaa, Tanssista Iloa!

HiMO on tanssiin ja treeniin erikoistunut liikuntastudio kaikenlaisille naisille. Studiomme sijaitsee Helsingin keskustassa Lönnrotinkadulla. Tarjoamme upeita elämyksiä ja uskomme vahvasti, että tanssi- ja treenituntien valikoimasta löytyy ihan jokaiselle naiselle se ikioma laji, sekä himoliikkujille useampiakin lajeja. 

Ystävänpäivä lähestyy, ja meillä on sinulle jotain erityistä: HiMOn tunneille voi osallistua 10€:lla!
Ystävänpäivän kunniaksi räjäytä tanssikenkäsi ja tule HiMOlle – HiMO tarjoaa upeita tanssiseikkailuja, joissa kunto nousee ja hymy pysyy! 

Ti 13.2:
klo 18:15 Reggaetón Fusion
klo 19:15 Twerk It!

Ke 14.2:
klo 17:15 Pilates
klo 18:15 Girly Hip Hop - alkaa uusi, ennen näkemätön tanssisarja!
klo 19:15 Commercial Dance - alkaa uusi, ennen näkemätön tanssisarja!

Paikkoja ei ole kovin monta, varaus onnistuu tunnin linkistä!

Eikä tässä vielä kaikki 😉

Ke 14.2. klo 19:15 on myös Naurujooga (kesto 75min ja hinta on 21€)! Unohda perinteiset treenit ja tule kokeilemaan jotain ihan uutta ja hurjan hauskaa. Tiedäthän sen tunteen, kun nauru kuplii sisällä ja et voi lopettaa? Nyt voit ottaa siitä kaiken ilon irti!

Naurujoogassa ei tarvitse olla stand up koomikko – täällä naurat tietoisesti, ja elimistö seuraa perässä. Se on helppoa, hauskaa ja naurujoogan terveyshyödyt ovat kiistattomat! Se ei vain tee hyvää keholle, vaan myös nostaa mielialaa. Ja tiedätkö mikä on parasta? Se yhdistää meidät kaikki ilon kautta.

Tule siis mukaan Naurujooga-tunnille ja anna naurun viedä mennessään. Pukeudu mukavasti – ei tarvita tiukkoja treenivaatteita, kunhan sinä viihdyt niissä!

Tämä on tilaisuutesi irrottautua arjen stressistä ja nauttia hetkestä täysillä. Liity mukaan, anna naurun virrata vapaasti ja tunne terveys ja hyvinvointi virtaavan mukanasi!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tervetuloa HiMOlle!