Beyoncé Styles Reggaetón Vibes – kesätiivari ti 9.7. klo 17:00-18:15 (75 min.)

Hinta: 23.00 

Beyonce Styles

”Girls, we run this world”

Beyonce Styles- tunnilla jokainen nainen on queen! Tällä diivamaisen seksikkäällä tunnilla laitetaan lanteet heilumaan, hiukset hulmuamaan ja sisäinen jumalatar hehkumaan itsevarmuutta. Tunnin aikana harjoitellaan naisellista kävelyä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show- ja commercial- tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista. Lopputunnista tanssitaan Beyoncen musiikkiin rakennettuun koreografiaan. Itsensä ja tuntitovereiden voimaannuttaminen on ykkösjuttu tällä girl poweria täynnä olevalla fiilistelytunnilla!

Beyoncé & Shakira

Tällä kurssilla pääset tanssimaan näiden diivojen musiikin tahdissa supernaisellisella tyylillä ja rohkealla asenteella! Koreografia huokuu itsevarmuutta ja sensuellia liikekieltä yhdistettynä erilaisiin aksentteihin. Luvassa on oppimista, tanssin iloa, hikeä, hymyä, uusien lihasten löytämistä ja aivan mahtava fiilis!

Beyoncé Styles Xmas Special

"Doesn't it feel like Christmas (It feels lovely)
Doesn't it feel like Christmas (Feels so lovely)
Doesn't it feel like Christmas (Whoa)"

Tämä tiiviskurssi on täynnä itsevarmuutta ja naisellista poweria! Joulufiilis, maagisen kaunis koreografia ja hyvä olo tanssiessa tuntitovereiden kanssa tulevat kaupan päälle! Tunneilla harjoitellaan erilaisia kävelyjä ja tanssiliikkeitä, missä otetaan vaikutteita show ja commercial tanssityyleistä, hip hopista sekä dancehallista ja tietysti tanssitaan Beyoncen musiikkiin!

Pukeutuminen tunnille

Beyonce Styles tunnilla tanssit parhaiten mukavissa vaatteissa. Sisäkengät tai joustavat jumppakengät ovat hyvät, mutta myös paljain jaloin pärjää!