Chair Dance (1 timantti, Diana) ke 14.8.-16.10. (10t) klo 19.15

Hinta: 160.00 

Chair

Let's rock the chair!

Tervetuloa Chair -tunneille, joissa tanssimme tuolin kanssa luoden sensuellin ja voimaannuttavan tunnelman! Olit sitten vasta-alkaja tai kokenut tanssija, tämä tunti on suunniteltu avoimeksi kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja astua ehkäpä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle.

Tunneilla keskitymme tekniikkaharjoituksiin ja koreografian oppimiseen. Koreografioiden tyylit yhdistävät taitavasti erilaisia tanssi- ja liiketyylejä, kuten commercial, latin, twerk ja dancehall. Opit eleganteja liikkeitä, kehonhallintaa ja musiikin tulkintaa. Tämä on tilaisuutesi nauttia sensuellista tunnelmasta, vahvistaa sisäistä jumalatartasi ja samalla kokea iloa liikkeen maailmasta.
Tule mukaan luomaan kaunista liikettä tuolin äärellä!

Chair-tanssitunnit tarjoavat loistavan tanssillisen treenin monipuolisten etujen vuoksi. Tässä muutamia syitä, miksi chair-tanssitunnit ovat erinomainen valinta tanssiharjoitteluun:

  1. Koko kehon vahvistaminen: Chair-tanssi vaatii käyttöönsä monia lihasryhmiä, mikä tekee siitä erinomaisen harjoituksen koko keholle. Tunnilla keskitytään erityisesti keskivartalon vahvistamiseen, joka parantaa kehonhallintaa ja tukee muita tanssiliikkeitä.
  2. Liikkuvuus ja notkeus: Chair-tanssi edistää kehon liikkuvuutta ja notkeutta. Monipuoliset liikkeet ja koreografiat haastavat nivelet ja lihakset liikkumaan eri suuntiin, mikä parantaa kehon joustavuutta.
  3. Ryhti ja asento: Harjoittelu tuolin kanssa korostaa oikeaa ryhtiä ja kehon asentoa. Tämä on erityisen hyödyllistä päivittäisessä elämässä sekä muiden tanssilajien harjoittelussa.

Chair & Heels

Tällä tunnilla tanssitaan koroilla myös tuolin avulla! Koreografian tyyli on hyvin sensuelli ja tunnin taso on avoin. Mukaan voi tulla myös ilman korkokenkiä. Jos kiinnostaa kokeilla jotain uutta ja ehkäpä jotain oman mukavuusalueen ulkopuolelta - lämpimästi tervetuloa! Let´s rock the heels (and chair)!

Sensuel Chair

Riippumatta siitä, oletko vasta-alkaja tai jo kokenut tanssija, tämä tunti on avoin kaikille. Voit osallistua korkokengillä tai ilman, ja ilman aikaisempaa kokemusta – lupaamme, että ihastut tähän sensuelliin tanssityyliin!

Tunnilla keskitytään tekniikkaharjoituksiin ja koreografian oppimiseen. Opit hienostuneita liikkeitä, kehonhallintaa ja musiikin tulkintaa. Koreografia yhdistää taitavasti erilaisia tanssi- ja liiketyylejä kuten commercial, latin, twerk ja dancehall.

Tule nauttimaan sensuellista tunnelmasta ja vahvistamaan sisäistä jumalatartasi!

Pukeutuminen Chair - tanssitunnille

Chair-tunnilla tanssit parhaiten mukavissa vaatteissa. Voit osallistua korkokengillä tai ilman (suositellaan ottamaan mukavat korkokengät, jotka tukevat hyvin jalkaa. Korkokengissä tulee olla ehjät korkolaput, jotta lattia ei vaurioidu. ).