Dance Blast – tiiviskurssi la 7.9. klo 12:00 (1,5t)

Hinta: 25.00 

Blast - tanssitunnit: tanssin rajaton riemu!

Dance Blast

Tämä on ainutlaatuinen tanssitunti, jossa sukellamme syviin biitteihin ilman sääntöjä. Yllättävät yhdistelmät ja vapaus hallitsevat – musiikki, keho ja yhteys ovat kaiken ydin.
Keskitymme yhteen pitkään koreografiaan, joka tuo esiin parhaat kappaleet 80-luvun Madonnasta viimeisimpiin K-POP-hitteihin, ranskalaiseen ja saamelaisen hip hopiin, sekä jopa joitain kappaleita, joita et ole ehkä koskaan kuullutkaan. Emme tee perinteisiä "kulmasta kulmaan" -harjoituksia, vaan keskitymme intensiivisiin tekniikkaharjoituksiin ja kehoa haastaviin liikkeisiin jo lämmittelystä lähtien.
Tunti on täynnä joraamista, hikoilua ja tunteiden ilmaisua. Harjoittelemme eri tyylilajien liikkeitä, musikaalisuutta ja asennetta – hyvän fiiliksen takuu!

Latin Blast

Tervetuloa tanssitunnille, jossa lattarirytmit valtaavat salin! Tämä ainutlaatuinen fuusiotunti yhdistää samban, rumban, boleron ja jiven - kaikki soolona. Valmistaudu energiseen, hikiseen ja piristävään tanssielämykseen, joka saa sydämesi sykkimään ja hymyn kasvoillesi.
Jokainen tunti vie sinut matkalle läpi lattaritanssien intohimon ja ilon, ilman paria. Tämä tunti on suunnattu naisille, jotka haluavat liikkua, tanssia ja pitää hauskaa samalla kun treenaavat kehoaan. Jokainen tanssihetki on täynnä liikettä, rytmiä ja iloa, joka vapauttaa kehosi ja mielesi arjen paineista.
Tule mukaan ja koe, kuinka tanssi voi olla paras tapa treenata ja pitää hauskaa!

Pukeutuminen Blast-tunneille

Suosittelemme tunnilla tanssimista sisäkengillä (joustavat tanssilenkkarit, ei perusjumppatossuilla), joustavilla jumppakengillä tai paljain jaloin. Pääasia, että itse viihdyt!