Dancehall Queen Style – tiiviskurssi pe 8.11. – 29.11. klo 17:15 (4t)

Hinta: 68.00 

Dancehall

A mi everything!

Dancehall on jamaikalainen tanssi- ja musiikkilaji, joka kehittyi reggaesta 70 – 80-lukujen taitteessa, kun digitaaliset rytmit tulivat reggaeartistienkin käyttöön. Tanssityyli on reipas ja rankka!

HiMOn tunneilla dancehallin perusliikkeet tulevat tutuksi ja löytyy oma ihana tyyli. Näillä tunneilla koordinaatio, liikemuisti ja kunto paranee isoin harppauksin.Tunneilla veivataan ja sheikataan niin, että lopputuloksena on lähes täydellinen kroppa: liikkuvainen, hyvännäköinen ja valmis tanssilattialle!

Dancehall on jatkuvasti kehittyvä jamaikalainen katutanssilaji, jonka liikekielessä räjähtävyys ja napakat aksentit yhdistyvät sulavaan liikkeeseen. Dancehalliin liittyy vahva ilmaisullinen puoli: se antaa mahdollisuuden ilmaista koko tunteiden skaalaa liikkeen avulla. Dancehall on energistä ja suurieleistä, eikä se pyytele anteeksi. Se onkin asennelaji!

Dancehall Queen Style

Dancehall Queen Style -tunnilla keskitytään dancehallin naiselliseen puoleen. Tämä asennetunti sisältää paljon lantion ja bootyn käyttöä. Queen styleen kuuluvat myös akrobaattiset liikkeet ja tulet yllättymään, kuinka nopeasti kehityt! Tämä hikinen ja hauska tunti on täyttä asennetta ja kasvattaa huimasti itsevarmuutta.
Dancehall Queen Style-tunnin jälkeen suositellaan venyttelytuntia, joka paitsi rentouttaa rankan tunnin jälkeen, myös kasvattaa erityisesti queen stylessa tarvittavaa liikkuvuutta.

Dancehall Queen Style Akrobatia

Tunnit, jossa kehität tanssitaitojasi uusiin korkeuksiin! Dancehall Queen Style Akrobatia on suunnattu tanssin tai dancehall-lajin harrastajille, jotka haluavat oppia akrobatian saloja. Tämä on tilaisuutesi kehittää uusia taitoja, parantaa koordinaatiokykyäsi ja löytää oma ainutlaatuinen tanssityylisi. Luvassa unohtumattomia kokemuksia! Tule mukaan, ota  askel kohti tanssin huippua!

Female Dancehall

Female Dancehall – on naisellinen, energinen ja menevä tanssityyli, johon kuuluu afrokaribialaisille tansseille ominainen lantion käyttö. Female Dancehall – tunneilla opetellaan liikkeitä – eli moveja tai stepsejä, jotka ovat peräisin jamaikalaisilta naistanssijoilta ja -tanssiryhmiltä ja tehdään niiden pohjalta koreografiaa. Toisin kun Dancehall Queen Stylessa, Female Dancehallissa ei tehdä akrobatiaa tai lattialiikkeitä – tämä on siis upea mahdollisuus sukeltaa tähän tanssimaailmaan ilman aikaisempaa kokemusta tai ylimääräisiä temppuja!


Dancehall Queen - choreography

Dancehall Queen -koreografiatunneilla keskitytään aina näyttäviin koreografioihin ja dynaamisiin sarjoihin. Tunteiden ilmaisu on keskiössä, ja tavoitteena on tuoda esiin jokaisen sisäinen, anteeksipyytelemätön Dancehall Queen! Tunneilla painotetaan erityisesti Dancehallin naisellista puolta, joten lantion ja bootyn käyttö on olennainen osa tanssia. Tule mukaan, vapauta sisäinen kuningattaresi ja anna tunteidesi loistaa!

Asiakkaiden kommentteja:

“Dancehall = ihanaa!  <3
“Iloisia ihmisiä, sopiva vaikeusaste, mahtava tunnelma ja hikiä <3. Sääli että en ole löytänyt tänne aikaisemmin!”.
”Tunnin jälkeen saa kontata hikisenä ja onnellisena pukkarin puolelle ja seuraavana päivänä kroppa tietää tanssineensa…”