Jazz Funk – tiiviskurssi to 26.9.- 17.10. klo 19:15 (5t)

Hinta: 85.00 

JAZZ-tanssitunnit

Broadway Jazz

Tervetuloa Musikaalitanssin maailmaan spottivalojen alle, glitterin ja kimalluksen sekaan! It’s All That Jazz, sillä Robynin Broadway Jazz -tunnilla tanssitaan jokaisella kerralla eri koreografiaa Bob Fossen innoittamana. Ensimmäisellä kerralla tutustutaan “Chicagoon”, toisella “Sweet Charityyn” ja kolmannella “Cabaret” -musikaaleihin. Nämä tunnit ovat teatteripainotteisia, mikä tarkoittaa, että ilmaisu ja heittäytyminen ovat kaiken a ja o! Olit sitten kokeneempi “jazzariina” tai vasta-alkaja, nämä tunnit sopivat sinulle, mikäli haluat kokea parrasvalojen tuoman loiston HiMOn tanssisalissa. Ilmoittaudu pian ja nappaa vaikka kaverisi mukaan!

Jazz Funk

Jazz Funk -tanssitunnilla soi rytmikäs musiikki, joka kutsuu liikkumaan. Musiikkia seurataan tanssiliikkein jazz-tanssille ominaisella tavalla. Tämän tyylin tärkein elementti on fiilis!
Jazz Funkin tunnusmerkkeihin kuuluvat liikkeiden dynaamiset vaihtelut, joissa yhdistyvät nopeat, terävät liikkeet ja hitaammat, joustavat liikkeet. Tunti alkaa alkulämmittelyillä ja jazztanssin tekniikan perusteilla, minkä jälkeen keskitytään koreografian tanssimiseen.

75 minuutin tunti mahdollistaa koreografian omaksumisen ja tanssimisen kunnolla. Liike, joka tuntuu hyvältä, myös näyttää hyvältä! Tunnille voi osallistua matalalla kynnyksellä, eikä aikaisempaa kokemusta jazztanssista tai tanssista yleensä tarvita. Perusteet käydään läpi rauhalliseen tahtiin, kannustavassa ja sallivassa ilmapiirissä.
Tule mukaan ja löydä tanssin ilo Jazz Funkin rytmeissä!

Show Jazz

ShowJazz -tunti on moderniin tanssiin nojaava tanssilaji, joka saa rutkasti vaikutteita eri lajeista. Tanssitunnilla korostetaan ilmaisua, dynamiikan vaihteluita sekä musikaalisuutta. Jazztanssin dynaamisuus yhdistyy showtanssin vauhdikkuuteen. Tanssitunti koostuu tanssillisesta lämmittelystä, kehittävistä harjoituksista sekä koreografiasta - omaa tanssityyliä unohtamatta. Jokainen tunti aloitetaan perusteellisella lämmittelyllä ja tekniikkaharjoituksilla. Kurssin aikana harjoittelemme ja hiomme yhden pidemmän koreografisen kokonaisuuden. 

Pukeutuminen Jazz -tunneille

Tule tunneille mukavissa ja rennoissa vaatteissa. Suosittelemme tanssimista sisäkengillä, pehmeillä jumppa- tai tanssitossuilla tai paljain jaloin.