Kehonhuolto: Terve Selkä – tiiviskurssi la 5.10. klo 12:45 (1,5t)

Hinta: 25.00 

Kehonhuolto ja venyttely - rakkaudesta kehoon!

Tämä on tanssin harrastajille ja kaikille muillekin liikkujille sopiva monipuolinen ja rauhoittava tunti, jolla huolehditaan sekä vartalosta että mielestä, olit ensikertalainen, istumatyöläinen tai aktiiviliikkuja! Tunti edistää palautumista, liikkuvuutta, koordinaatiota ja ennaltaehkäisee urheiluvammoja. Harjoituksien aikana jokainen osallistuja tekee liikkeet omassa tahdissa, oman kehon rajoja kuunnellen. Tunnin alussa keho herätellään erilaisin kierroin, rullauksin ja tasapainoa vaativin liikkein. Tunnin loppuosa käytetään rauhallisiin venytyksiin. Harjoituksien avulla kehon liikkuvuus kehittyy, lihaksista tulee kimmoisemmat ja tunnet itsesi viisi senttimetriä pidemmäksi!

Kehonhuolto

Tervetuloa tunnille, joka huolehtii kokonaisvaltaisesti hyvinvoinnistasi! Tunti ei ainoastaan edistä palautumista ja paranna liikkuvuutta, vaan tarjoaa myös konkreettisia työkaluja hyvinvointiin ja stressinhallintaan. Aloitat tunnin täydellisesti kuuman sitruunaveden äärellä, luoden optimaalisen aloituksen harjoituksillesi. Lisäksi pääset nauttimaan kasvojoogasta, lymfaharjoituksista ja erityisesti suunnitelluista hengitysharjoituksista, jotka rauhoittavat mieltä, auttavat palautumaan ja opettavat stressinhallintaa.

Tunnilla keskitymme lempeisiin venytyksiin, hermostoa tasapainottaviin liikkeisiin ja hyvän musiikin säestyksellä tehtäviin harjoituksiin. Yhdessä nauramme ja jaamme liikkeen iloa. Tämä monipuolinen lähestymistapa takaa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, tuoden tasapainoa kehollesi ja mielellesi. Liity mukaan rentoutumaan, liikkumaan ja nauttimaan yhteisön voimasta!

Twerkkajan Kehonhuolto ja venyttely

Tämä tunnin konsepti tarjoaa jotain poikkeuksellista, yhdistäen twerkkauksen dynaamisuuden kehonhuollon ja venyttelyn lempeään maailmaan.
Keskitymme tunnilla parantamaan kehon liikkuvuutta, tarjoamalla palautusta lihaksille ja tehostamalla notkeutta. Jokainen harjoitus on suunniteltu tarjoamaan sopivasti haasteita, samalla kun huolehdimme siitä, että voit kuunnella oman kehosi tarpeita ja edetä omassa tahdissasi.
Tämä on tilaisuutesi rentoutua, venytellä ja tuoda lempeyttä omaan treenirutiiniisi. Kuvittele lempeä kissa, joka venyy ja liikkuu sulavasti - juuri sellainen tunne odottaa sinua tämän tuntikokemuksen parissa.
Tervetuloa nauttimaan kehonhuollon ja venyttelyn ihanasta maailmasta, Twerkkajan tapaan!

Kehonhuolto: MFR (Terve Selkä )

Super suosittu uutuus on täällä! MFR - myofaskiaalinen vapautus (myofascial release) on kasvattamassa suosiotaan vauhdilla ympäri maailmaa. MFR on itsehierontatekniikka, jossa käytetään erityisiä vaahtorullia ja muita välineitä.
Harjoituksissa käsitellään tiettyjä kehon pisteitä rullien avulla, mikä lievittää kipua ja parantaa hyvinvointia, terveyttä ja kehon kuntoa.
Arjessa istumme paljon ja seisomme väärissä asennoissa, mikä voi aiheuttaa kipua, sillä lihaksillemme kohdistuu jatkuvaa kuormitusta. MFR sopii kaikille! Liikunnan ei tarvitse olla täynnä tuskaa ja hikeä tuodakseen hyviä tuloksia. Tule mukaan tälle uutuus tiiviskurssille ja varmista, että olet elämäsi kunnossa!

StressDetox Workshop

Kesälomat ovat takana ja työkiireet painavat päälle? Tervetuloa rentoutumaan ja palautumaan kanssamme! Tämä workshop tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia rentoutumistekniikoita, kuten Feldenkrais-keinuntaa, jotka alentavat kortisolitasoja kehossa. Saat nauttia lymfaharjoituksista, jotka tehostavat lymfakiertoa ja edistävät kehon parempaa palautumista. Lisäksi pääset kokeilemaan ihastuttavaa kasvojoogaa. Puhdas+ on mukana tarjoamassa maistiaisia, kuten matchadrinkkejä ja kollageenia, jotka lisäävät kasvojen luonnollista hehkua.

Ilmoittautumisen jälkeen saat alekoodin, jolla Puhdas+ tuotteet ovat -25% alennuksella osoitteessa: www.puhdasplus.fi.

Lähde mukaan tälle matkalle kohti sisäistä tasapainoa ja hyvinvointia!

Pukeutuminen Kehonhuolto ja venyttely -tunnille

Tule tunnille rennoissa ja joustavissa vaatteissa, missä on helppo liikkua ja venytellä. Paljain jaloin on paras. Ota myös pitkähihaista mukaan, mikäli palelet helposti.