Commercial Reggaetón (1 timantti, Diana) ke 14.8.-18.12. (19t) klo 18:15

Hinta: 271.00 

Reggaetón

Shake it baby!

Reggaetón on Kuuban kuumien katujen tanssi, jossa yhdistyy jamaikalainen reggae ja dancehall amerikkalaiseen hiphoppiin. Reggaetón on tyylikästä, seksikästä ja täynnä asennetta.

Näillä tunneilla keskivartalo saa kyytiä: sheikataan selkä ja ryhti kuntoon ja tanssilattia pyörryksiin!

Reggaetón Fusion

Reggaetón Fusion -sukella lattarirytmien vietäväksi tällä hauskalla ja fyysisellä tanssitunnilla! Reggaeton Fusion- tunnilla sekoitetaan lattareiden suosituinta klubitanssia reggaetonia muihin Latinalaisen Amerikan ja Karibian tanssi/musiikkityyleihin. Opetellaan erilaisia vartalonkäyttötekniikoita sekä haastetaan rytmillistä osaamista. Koreografiat rakennetaan eri tanssityylien elementtejä hyödyntäen, joten valmistudu hulvattomaan hikiseen irtiottoon!

Commercial Reggaetón

Tämä on reggaetónia parhaimmillaan - kuumimmat rytmit, jotka saavat sinut liikkumaan! Nauti ainutlaatuisista soundeista ja koukuttavista kappaleista, jotka saavat sinut tanssimaan ja unohtamaan hetkeksi arjen kiireet. Commercial Reggaetón - tunnilla opetellaan erilaisia liikeilmaisuja ja saat mahdollisuuden uppoutua reggaetónin tunnelmaan. Koreografiat rakennetaan eri tanssityylien elementtejä hyödyntäen, joten valmistaudu hulvattomaan hikiseen irtiottoon! Tervetuloa nauttimaan musiikista ja liikkeestä tässä ainutlaatuisessa reggaetón-tunnissa!

Sensuel Reggaettòn 

Näillä tanssitunneilla yhdistetään reggaettonin sheikkaavaa ja hoppimaista liikekieltä lattarimaiseen pehmeään ja viettelevään tyyliin! Haastetaan kehoa eri tavalla, kun keskitytään liikkeen terävyyteen ja sulavuuteen, mukaan tsemppaavaan menoon ja pehmeyteen, cooliuteen ja kuumaan. Luvassa lyhyt ja tyylikäs koreografiaa, fiilis katossa ja iloinen mieli! 

Pukeutuminen ja varustautuminen Reggaetón-tunnille

Tälle tanssitunnille kannattaa laittaa mukavat ja rennot vaatteet. Suosittelemme tanssimista sisäkengillä tai jumppakengillä.