Latin Styles (1 timantti, Krista) to 15.8.-17.10. (10t) klo 18:15

Hinta: 160.00 

Latin Styles

Haluaisitko kokeilla kaikkea, mutta et ehdi usealle tunnille viikossa? Tämä tunti on just sulle, para ti! 

Lajit ja koreografiat vaihtelevat usein ja pääset kokeilemaan kuubalaisia lajeja ja erilaisia latinalaisia tansseja: räiskyvää reggaetónia, pehmeä bachataa, seksikkästä salsaa, commercial-tyyliä latinotwistillä ja paljon muuta! Tervetuloa lattareiden aurinkoiseen maalimaan!

Latin Styles Leidit

Latin Styles Leidit on ihanan iloinen ja pehmeä tunti, joka vetreyttää koko kehoa ja piristää mieltä. Luvassa bachata, salsa, son, cha cha ja paljon muuta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja joka tunnilla tanssitaan uutta. Kaikki tanssit tanssitaan soolona, mutta myös herrasmiehet ovat tervetulleita. Tunnit ovat avoinna kaikille HiMOttarille, mutta erityisesti suunnattu siis yli 60v leideille.

Latin Styles beibit avec


Nämä tunnit sopivat naisille (äidit, mummot, kummit) ja 2–9kk vauvoille. 
Tunneilla lämmittelyn jälkeen tanssitaan salsaa, bachataa, sonia, reggaetonia ja cha chaa. Kantoreppu on hyvä vaihtoehto sylille ja lopussa vauvat pääsevät studion patjoille, niin avataan yläkropat ja tanssitaan pari hyvää kappaletta loppuun. Tunneilla on iloinen ja rento tunnelma, aikaisempaa tanssikokemusta et tarvitse.
Vaunut voi tuoda sisälle (tilaa rajatusti) tai parkkeerata sisäpihalle lukollisen portin taakse. Tunnin jälkeen studiolle voi jäädä vaihtamaan rauhallisesti vaatteita ja syöttämään pikkuista ❤.
Jos omalle tunnille ei pääse, poissaolon voi korvata millä tahansa viikkotunnilla ilman vauvaa.

Pukeutuminen Latin Styles -tunnille

Tule Latin Styles - tunneille mukavissa ja rennoissa vaatteissa, hameet ja lantiohuivit sopivat tälle tunnille ilman muuta. Suosittelemme tanssimista sisäkengillä, pehmeillä jumppa- tai tanssitossuilla tai paljain jaloin.