Lyrical Dance -kesätiivari ke 10.7. klo 18:15-19:45 (1,5t)

Hinta: 25.00 

Lyrical Dance

Lyrical eli lyyrinen tanssi on virtaava tanssityyli, jonka pohjalla on baletin ja jazzin tekniikkaa. Tunneilla heittäydytään herkkään tunnelmaan, jota täydentää aksentit. Lyrical tunnilla luodaan tarinaa tanssin muodossa, täydentämään musiikkia. Tunnin pääpaino on koreografiassa ja tanssimisessa, joita tekniikkaharjoitteet tukevat.

Lyrical Show

Lyrical Show -tyylissä yhdistyvät sulavat liikkeet ja energinen ilmaisu showtanssin maailmasta. Tämä tanssityyli tuo esiin Lyrical-tanssin herkän ilmaisun ja sulavan liikekielen, samalla tuoden mukaan showtanssin dynaamisen ja voimakkaan ilmaisun. Koreografiassa käytetään luovasti elementtejä, jotka tuovat esiin sekä Lyrical-tanssin että showtanssin parhaat puolet.

Musiikkina Lyrical Show -tunneilla saattaa soida tuttuja sävelmiä musikaaleista, mikä lisää tunneilla tunnelmaa ja tarinankerrontaa. Tämä antaa tanssijoille mahdollisuuden tuoda esiin monipuolisesti erilaisia tunnetiloja ja ilmaisua musiikin avulla.

Lyrical Show -tunnit tarjoavat tanssijoille tilaisuuden tutustua kahden eri tanssityylin parhaisiin puoliin ja luoda ainutlaatuista tanssia, joka yhdistää näiden kahden maailman parhaat ominaisuudet.