Tribal Fusion Bellydance (1,5 timanttia, Ane) ma 12.8.-16.12. (19t) klo 19.15

Hinta: 271.00 

Tribal Fusion Bellydance

Tanssin taikaa!

Tribal Fusion Bellydance on moderni vatsatanssilaji, joka on lähtöisin 90-luvun Yhdysvalloista. Lajin juuret löytyvät mm. American Cabaret- ja FCBD-tansseista, ja se on saanut vaikutteita mm. eri katutanssityyleistä ja perinteisestä itämaisesta tanssista.

Maagisen naisellinen liikekieli syntyy, kun yhdistetään sulavan pehmeitä liikkeitä tarkkoihin aksentteihin. Tunnilla harjoitellaan myös eri kehonosien täsmällistä erittelyä.

Tiiviskurssilla pääset tutustumaan Tribal Fusion Bellydancen maagiseen maailmaan. Sulavien ja täsmällisen terävistä liikkeistä syntyy Tribalin taianomainen liikekieli, joka varmasti vie mukanaan.
Tutustutaan perusliikkeisiin rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä ja yhdistetään niitä lyhyisiin yhdistelmiin, josta syntyy pieni koreografia. Avataan rintakehän, käsien ja lantion perusliikkeitä, ja opitaan eristämään eri vartalonosien liikkeet toisistaan. Opit myös muutaman variaation, joiden avulla luot liikkeistäsi jotain aivan uutta ja omanlaista.

Tribal Fusion Bellydance- tunneilla tanssin tekniikka tulee tutuksi, ja tanssitaan lyhyitä yhdistelmiä, joista muodostuu pieni koreografia – taatusti ihana fiilis. Näillä tanssitunneilla tanssitaan, hiotaan tekniikka vielä paremmaksi ja nautitaan tunnelmasta joka viikko!

Pukeutuminen Tribal Fusion Bellydance-tanssitunnille

Tule tunnille mukavissa vaatteissa, missä on helppo liikkua. Liian löysiä vaatteita kannattaa välttää, jotta upea vartalosi liikkuminen näkyisi. Lantiohuivia voit käyttää halutessasi, ne tuovat tekemiseesi eleganssia. Näillä tunneilla tanssitaan paljain jaloin, sukilla voit liukastua helposti!

HiMOttarien kommentit Tribal Fusion Bellydance-tanssitunnista

“Tosi jännä tunti! Löytyi uusia lihaksia ja aivojumppakin oli melkoista. Kiitos!!” “Upea opettaja, mieletön meininki”