Twerk It! (1,5 timanttia, Lauren) ti 19.3.-16.4. klo 19:15 (5t)

Hinta: 85.00 

Twerk

Twerkkaus on rytminen tanssi loistavalla asenteella!

Twerk - tanssi on viime vuosina saavuttanut paikkansa suomalaisessa tanssikulttuurissa ja tämä laji on tullut myös HiMOlle jäädäkseen!

TWERK It!

Twerk - tanssitunneilla peppu, reidet, alaselkä ja alavatsa voimistuvat tässä vauhdikkaassa ja superseksikkäässä lajissa. Tanssitaan hip hop-musiikkiin liikutellen lantiota eri asennoissa erilaisiin rytmeihin. Twerk - tunnilla pääset harjoittelemaan sheikkausta ja pakaroiden hallintaa aivan uudenlaisella tasolla. Twerk on tanssina seksuaalisesti provosoivaa, täynnä asennetta sekä naisellista energiaa. Kuntosi kohenee samalla kun saat lisää itsevarmuutta ja opit tuntemaan oman vartalosi paremmin. Tunneilla harjoitellaan erilaisia twerk-tekniikoita sekä tehdään koreografioita.

Yhden timantin tunneilla harjoitellaan twerkkauksen alkeita, joten aiempaa kokemusta et tarvitse.
Seuraava taso on sitten jo sellainen, että mennään eikä meinata ja tehdään haastavempia koreografiota.

Voit halutessasi ottaa mukaan polvisuojat. Huom! Tunti on K16.

Kuoharitwerk

It’s party time! Luvassa twerkkausta ja kuohuvan tarjoilua! Otetaan lasi kuohuvaa ennen twerkkauksen aloittamista nostattamaan tunnelmaa ja mahdollistamaan hauskan ja rennon twerkkauksen. Twerkataan lasi kädessä, turvallisuutta ja hauskuutta unohtamatta!

Twerk & Chair

Chair &Twerk - tanssitunnilla tuoli tuo lisäulottuvuuden tanssiisi! Tämä on hauska ja kekseliäs tapa yhdistää tanssi ja treeni, sillä tuoli tarjoaa monia mahdollisuuksia tanssin liikkeiden lisäämiseksi. Käytämme tuolia taustana, tanssiliikkeissä ja jopa välineenä, jolla lisätä haastetta tanssiin. Tämä tanssitunti sopii kaikille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta ja haastaa itseään erilaisella tanssityylillä. Tule mukaan ja ota istumapaikkasi tanssilattialla - lupamme, että tulet nauttimaan tästä energisestä ja hauska tanssitunnista!

FysicTwerk

FysicTwerk- tunneilla opetellaan twerkkauksen perustekniikoita yhdistellen fysiikka- ja lihaskuntoharjoitteita, joista on hyötyä twerkkauksessa. Kiinnostavat ja erilaiset liikkuvuusharjoitteet, erityisesti lonkkien avaukset, vievät sinut to the next level kun twerkkausasennot luonnistuvat helpommin ja tuntuvat hyvältä! Luvassa fyysisesti rankkaa twerkkausta (polvisuojat kannattaa ottaa mukaan) ja uusia ulottuvuuksia kehossa!

Yksi mahtava juttu on se, että tunneilla tehdään myös selkä, niska- ja hartiaseudun terveyttä edistävää ja kipuja lievittävää täsmäharjoittelua, jota ohjeistetaan asiaan perehtyneen ohjaajan toimesta, joka on koulutukseltaan fysioterapeutti – Lauren osaa!

Twerk & Tone

Twerk & Tone on tunti, jossa yhdistellään twerkkiliikkeitä ja kuntoilua. Tällä tunnilla twerkataan, nostetaan sykettä, kiinteytetään kehoa ja biletetään! Tunti koostuu twerkkisarjoista hyvän musiikin tahdissa, joihin yhdistelemme esimerkiksi kyykkyjä, punnerruksia tai vatsalihaksia kehittäviä liikkeitä. Tunnin loppupuolella opetellaan sarjaa, jota jorataan eri biiseihin.

Näillä tunneilla heilutaan mukavissa ja rennoissa vaatteissa. Pääasia on, että itse viihdyt! Suosittelemme tanssimista sisäkengillä, joustavilla jumppakengillä tai paljain jaloin.