Twerk It! Basics – tiiviskurssi la 21.9. klo 12:00 (1,5t)

Hinta: 27.00 

Twerk

Twerkkaus on rytminen tanssi loistavalla asenteella!

Twerk - tanssi on viime vuosina saavuttanut paikkansa suomalaisessa tanssikulttuurissa ja tämä laji on tullut myös HiMOlle jäädäkseen!

TWERK It!

Twerk - tanssitunneilla peppu, reidet, alaselkä ja alavatsa voimistuvat tässä vauhdikkaassa ja superseksikkäässä lajissa. Tanssitaan hip hop-musiikkiin liikutellen lantiota eri asennoissa erilaisiin rytmeihin. Twerk - tunnilla pääset harjoittelemaan sheikkausta ja pakaroiden hallintaa aivan uudenlaisella tasolla. Twerk on tanssina seksuaalisesti provosoivaa, täynnä asennetta sekä naisellista energiaa. Kuntosi kohenee samalla kun saat lisää itsevarmuutta ja opit tuntemaan oman vartalosi paremmin. Tunneilla harjoitellaan erilaisia twerk-tekniikoita sekä tehdään koreografioita.

Yhden timantin tunneilla harjoitellaan twerkkauksen alkeita, joten aiempaa kokemusta et tarvitse.
Seuraava taso on sitten jo sellainen, että mennään eikä meinata ja tehdään haastavempia koreografiota.

Voit halutessasi ottaa mukaan polvisuojat. Huom! Tunti on K16.

Sensual Twerk

Sensual Twerk -tunnilla sukellamme twerkin sensuelliin maailmaan. Sensual Twerk -tuntien tavoitteena on, että voit olla upea, säteilevä ja seksikäs juuri olemalla oma itsesi. Liikekieli on hitaampaa, sulavaa ja jopa yksinkertaista, jotta voit keskittyä jokaiseen liikkeeseen ja yhdistää ne upeaksi kokonaisuudeksi.

Yhden timantin tunnilla aloitamme lämmittelyllä ja siirrymme sitten Sensual Twerk -harjoituksiin sekä ihanaan sensuellin koreografiaan. Tiiviskurssilla keskitymme vartalon sensuelleimpiin osiin – peppuun, reisiin, alaselkään ja alavatsaan – tässä vauhdikkaassa ja erityisen seksikkäässä twerkin maailmassa, harjoittelemme lantion liikuttelua eri asennoissa erilaisten rytmiikkapattereiden tahtiin.

Nyt on tilaisuus oppia sheikkausta ja pakaroiden hallintaa sensuellilla tyylillä, koreografiassa, joka huokuu naisellista energiaa! Tämä kurssi ei ainoastaan paranna kuntoasi, vaan myös lisää itsevarmuuttasi ja auttaa sinua tuntemaan oman vartalosi paremmin. Oli tanssitaustasi sitten millainen tahansa, tämä kurssi on suunniteltu erityisesti aloittelijoille!

Kahden timantin tunnilla yhdistetään twerk tekniikat ja heels-tanssin sensuellisuus. Vaikka musiikki on tunnelmaltaan rauhallisempaa, tällä tunnilla haastetaan kehoa kokonaisvaltaisesti. Kurssilla kehität kehonhallintaa, tasapainoa ja musiikin tulkintaa tanssin lisäksi.  Myös keskitytään koreografian harjoitteluun ja musiikin tulkintaan. Kurssi on suunnattu jo jonkin verran twerkkiä tanssineille. Tehdään koreografiaa, joka tulee sisältämään tempun. Jos temppuilu ei ole sinun juttusi, ei hätää - näille löytyy aina vaihtoehtoinen liike. Tunnille voit tulla koroissa, tennareissa tai sukkasiltaan

Kuoharitwerk

It’s party time! Luvassa twerkkausta ja kuohuvan tarjoilua! Otetaan lasi kuohuvaa ennen twerkkauksen aloittamista nostattamaan tunnelmaa ja mahdollistamaan hauskan ja rennon twerkkauksen. Twerkataan lasi kädessä, turvallisuutta ja hauskuutta unohtamatta!

Twerk It! Choreography

Opi sheikkausta ja pakaroiden hallintaa täysin uudella tasolla! Twerk Choreography -tunnilla vahvistat peppua, reisiä, alaselkää ja alavatsaa tämän vauhdikkaan ja superseksikkään tanssilajin avulla. Tanssimme hip hop -musiikkiin, liikuttaen lantiota eri asennoissa ja rytmeissä.
Harjoittelemme erilaisia twerk-tekniikoita ja yhdistelemme niitä koreografioiksi. Pääset hiomaan sheikkaustaitojasi ja hallitsemaan pakaroitasi aivan uudella tavalla.
Kurssin intensiivinen treeni parantaa kuntoa samalla kun opit tuntemaan oman vartalosi paremmin ja lisäät itsevarmuuttasi.
Huom! K16

Näillä tunneilla heilutaan mukavissa ja rennoissa vaatteissa. Pääasia on, että itse viihdyt! Suosittelemme tanssimista sisäkengillä, joustavilla jumppakengillä tai paljain jaloin.