Vogue Fem (1 timantti, Topi) pe 16.8.-18.10. (10t) klo 17:15

Hinta: 160.00 

Vogue Fem

Conquer the floor!

Vogue on afroamerikkalaisten ja latinojen LGBTQ+ yhteisössä 70-luvun New Yorkissa syntynyt kulttuuri. Yhteisö aloitti järjestämällä Vogue Ball – kilpailuja ja perusti turvallisia tiloja, joissa he saivat loistaa vapaasti omina itsenään ja juhlistaa omaa identiteettiään!

Vogue Fem tanssitunneilla pääset sukeltamaan Vogue-tyyleistä ja kategorioista siihen kaikkein feminiinisempään: Vogue Femiin! Aloitamme tutustumalla ja hiomalla Vogue Femmeen kuuluvaa viiden elementin tanssitekniikkaa. Jokaisella tunnilla käydään läpi muutamaa elementtiä, mutta fokusoidaan aina yhden tutkimiseen ja varioimiseen. Sen jälkeen niitä opetellaan yhdistelemään ja lopulta maustamaan femmen sielulla ja sydämellä: omalla persoonallisuudella!

Tanssitunnit ovat avoimia kaikentasoisille: aloitetaan perusteista ja edetään yhdessä haastavampiin harjoituksiin. Vogue Fem -tuntia ei kuitenkaan suositella alle 15-vuotiaille.

Pukeutuminen ja varustautuminen Vogue Fem-tanssitunnille

Tule Vogue Fem -tunnille mukavissa ja rennoissa vaatteissa. Suosittelemme tanssimista sisäkengillä, pehmeillä jumppa/tanssitossuilla tai paljain jaloin. Korkokengät ovat myös upeat, mutta niiden tulee olla tanssikorkkarit (joissa on koroissa suojalaput), ettei lattiaan tule turhaan jälkiä.