Siirry sisältöön

Dance Party

Myynnissä olevat tunnit

Tämä tunti ei ole vain tanssitunti, se on juhla! Dance Party on suunniteltu saamaan sinut liikkumaan, ilmaisemaan itseäsi ja nauttimaan musiikista täysillä. Ei ole väliä, oletko tanssinut vuosia vai vasta aloittelija – tervetuloa mukaan kaikki tanssin ystävät.

Tunnilla tanssimme erilaisiin musiikkityyleihin, aina energisestä popista ja hip hopista tunnelmalliseen jazz-musiikkiin. Opi uusia tanssiliikkeitä, paranna koordinaatiotasi ja nauti tanssin tuomasta ilosta upeassa ja menevässä tanssikoreografiassa!

Dance Party on tilaisuus irrotella, unohtaa arjen kiireet ja hikoilla musiikin tahdissa.

Dance Party: Disco

Discotanssi juontaa juurensa 70-luvulta, ja on kehittynyt vauhdikkaaksi tanssityyliksi, jossa näyttävät käsiliikkeet ovat keskeisessä roolissa. Tunnilla nautitaan klassisista 70-luvun hiteistä kuten "Night Fever", "Staying Alive" ja "I Will Survive", sekä 90-luvun suosikeista kuten "Cotton Eye Joe", "Pump Up the Jam" ja "Barbie Girl". Nykypäivän pop-musiikki tarjoaa myös laajan valikoiman vauhdikkaita hittibiisejä.

Disco on paitsi tanssiurheilulaji, myös erinomainen liikuntamuoto kaikille tanssin harrastajille. Dance Party: Disco -tunneilla tanssitaan lajinomaisen musiikin tahdissa mielekkäisiin koreografioihin, jotka pitävät energian korkealla ja hymyn huulilla. Tule mukaan ja anna discohuuman viedä mukanaan!

90's Dance Party


Tervetuloa takaisin aikaan, jolloin musiikki oli groovy, vaatteet olivat värikkäät ja tanssi oli kaiken ydin! Tule mukaan 90's Dance Party -tunnille, jossa otamme aikamatkan 90-luvulle. Ja kuka muu voisi opettaa tätä kuin Topi the Tiger!

Luvassa on tanssikoreografia, joka tempaisee mukaansa 90-luvun suosikkibiisien tahdissa. Muistatko vielä kaikki ne unohtumattomat hittikappaleet? Varmista, että sinulta löytyy bucket hat, farkkua, baby tee ja paljon hyvää fiilistä – nämä ovat avaimet tähän tanssiekskursiolle! 😉

Ei kannata jättää näitä bileitä välistä - let's dance like it's the 90's again! 

Millennium Dance Party

Nouse aikakoneeseen ja lennä vuosituhannen vaihteen tanssimaailmaan! Tervetuloa Millennium Dance Party -tunnille, jossa vietämme tanssin ja musiikin juhlaa 2000-luvun hengessä. Opettajanamme toimii huimapäinen kapteenimme Topi the Tiger!

Tällä tunnilla sukellamme tanssin syövereihin, kun maestro Topi opastaa meidät vuoden 2000 ikonisimpien hittien tahtiin. Muistatko vielä ne tarttuvat biisit? Tämä on tilaisuutesi herättää ne uudelleen eloon tanssin muodossa!

Liity mukaan tähän unohtumattomaan dance partyyn - let's dance like it's the Millennium 2000!

Dance party: Attitude

Attitude -tiiviskurssilla tulee tutuksi bosslady -asenne, kuumaa itsevarmuutta ja seksikkyyttä kumpuavan koreografian muodossa. Tiivarilla harjoitellaan tanssin, ilmeiden ja eleiden avulla, mitä tarkoittaa olla bosslady! When we are done, tulet poistumaan studiolta täynnä itsevarmuutta ja uutta intoa soveltaa bosslady -asennetta omassa arjessasikin!

Pukeutuminen ja varustautuminen Dance Party- tunnille

Tälle tanssitunnille kannattaa laittaa mukavat ja rennot vaatteet. Suosittelemme tanssimista sisäkengillä/jumppakengillä, mutta myös paljain jaloin pärjäät!