Siirry sisältöön

Hip Hop: Girly & Fusion

Myynnissä olevat tunnit

Hiphop-kulttuuri syntyi 1970-luvulla Bronxissa New Yorkissa ja katutanssi on vain yksi sen pääelementeista.
Hip hop - tanssi on täynnä energiaa ja hauskuutta! Tunneilla soi hyvin rytmikäs musiikki ja liikekieli on hyvin monipuollinen: bounceja, isolaatioita, sekä jossain määrin muidenkin tanssilajien liikkeet ja tekniikat. 

Hip Hop Fusion

Tämä tanssitunti on täynnä rytmikästä musiikkia ja monipuolisia liikkeitä. Koreografia rakennetaan yhden hip hop -artistin innoittamana, mikä antaa tunnille oman ainutlaatuisen twistin.

Hip Hop Fusion tarjoaa mahdollisuuden oppia uusia tanssiliikkeitä ja kehittää koordinaatiota hiphopin iloisessa ja energisessä ilmapiirissä. Oli tanssitaustasi sitten pitkä tai lyhyt, tervetuloa mukaan nauttimaan hiphopin riemusta ja tekemään musiikin tahdissa upeita liikkeitä!

Girly Hip Hop

Girly Hip Hop tanssitunnilla jammaillaan naisellisella tyylillä. Opit tanssimaan itsevarmasti ja tunnin intensiivinen treeni parantaa samalla kestävyyttäsi. Nautitaan upeasta ryhmähengestä ja unohtumattomasta kokemuksesta. 
Tule mukaan Girly Hip Hop - tunnille ja tanssi itsesi terveeksi ja iloiseksi, valmistaudu nostamaan sykettäsi ja heittäytymään hyvään menoon!

Pukeutuminen Hip Hop-tunneille

Hip Hop -tunneilla tanssit parhaiten mukavissa vaatteissa. Suosittelemme tunnilla tanssimista sisäkengillä (joustavat tanssilenkkarit, ei perusjumppatossuilla) tai joustavilla jumppakengillä.