Siirry sisältöön

Tanssimisen perusteet

Myynnissä olevat tunnit

So, you think you cannot dance? Ehkä näin, mutta nyt on sitten aika oppia! Tällä tiiviskurssilla Pietarin Kulttuuriakatemian kasvatin Svetan johdolla opit tunnistamaan erilaiset musiikin rytmit ja opit tanssiliikkeitä, jotka antavat varmuutta niin tanssilattialla kuin arkielämässäkin! Et tarvitse minkäänlaista kokemusta tai ennakkotaitoja, aloitetaan ihan tanssin perusteiden opettelusta. Tunneilla opit miten jalat liikkuvat, miten olkapäitä sheikataan, mitä käsillä tehdään tehdääntanssilattialla, miten pysyt pystyssä sekä näytät rennolta ja hyvältä! Tervetuloa mukaan tanssin maagiseen maailmaan - your life is about to change!


Nightclub Dancing

Tervetuloa Nightclub Dancing -tiiviskurssille, jossa luomme yökerhon tunnelmaa tanssien erilaisten musiikkityylien tahdissa. Tämä tunti tarjoaa mahdollisuuden oppia tanssimaan niin, että sinun moovit näyttävät vaivattomalta ja hyviltä. 
Tunnilla keskitytään saamaan varmuutta ja tietoa omasta kehosta, samalla kun suoritamme tunnettuja klubi-perinteitä - kuten käsilaukkurinkiä ja pientä tanssibattleä.
Vaikka aikaisempaa kokemusta ei tarvita, on hyvä olla hieman tietoa siitä, millaista on astua yökerhon lattialle – siitä hetkestä kun tanssialue on melko tyhjä, siihen asti kun kaikki tanssivat ja et enää mahdu itse! 

Tule mukaan nauttimaan rennosta ilmapiiristä ja oppimaan uusia tanssiliikkeitä, jotka saavat sinut säteilemään yökerhon valoissa!
Nightclub Dancing - yökerhon tunnelma ilman krapulaa, lääppimistä, ja mahdollisuus löytää itsensä rakastamista! Tervetuloa tanssimaan!

Pukeutuminen tunnille

Tule mukaan mukavissa ja rennoissa vaatteissa, legginsit tai trikoot sopivat oikein hyvin!
Suosittelemme tanssimista sisäkengillä, tanssitossuilla tai sukilla (pääasia, että jalat luistaa).