Siirry sisältöön
tanssikoulu_naisille_helsinki

TsekkaaAIKATAULUT

Kesätiivarit 24.6.-10.7.2024

  • Valitse aikataulusta kiinnostavin tuntisi, klikkaa ja pääset ilmoittautumaan tai lähetä meili.
  • Voit osallistua myös kertamaksulla.
  • Poissaolojen korvaus 12.8.-30.8. viikkotunneilla
  • Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Timantit kertovat tunnin vaikeustason

Yhden timantin tunnit sopivat erinomaisesti aloittelijoille lajissa tai liikunnassa ylipäänsä – nämä tunnit sopivat kaikille naisille varmasti. Tästä alkaa timantit hioutua!

Kahden timantin tunnit ovat hyviä hieman enemmän harrastaneille: mikä tahansa kokemus tanssista, jumpista tai liikunnasta takaa onnistumisia ja kehittymistä näillä menevillä ja hauskoilla tunneilla. Tunneilla tehdään pidempiä koreografioita ja muistikin kehittyy! Opit uutta ja löydät uusia lihaksia omassa kehossasi. Täällä saat timantit loistamaan ja karaattikoko kasvaa!

Kolmen timantin tunnit ovat unelma kaikille naisille, jotka kaipaavat haasteita ja tykkäävät edistyä kaikin puolin liikunnan avulla. Aikaisempi kokemus erityisesti ko. lajista takaa elämyksiä ja hyvää fiilistä. Opit paljon uutta, muistat kuinka paljon osaat jo, ja varmasti nautit! Täällä timantit häikäisevät ja saatat tarvita tunnille Ray Banit tai vastaavat!

Avoimen tason tunneilla saat mahdollisuuden jatkaa tanssitaidon kehittämistä ja ylläpitämistä. Avoimen tason tunneilla on ihanaa oppia uusia tanssiliikkeitä ja -tyylejä, mutta myös varmistaa, että jo opitut asiat ovat hallussasi ja kehityt paremmaksi tanssijaksi, ja me rohkaisemme sinua löytämään oma persoonallinen tanssityylisi. Näillä tunneilla jokainen timantti pääsee säihkymään, riippumatta karaattien määrästä. Vain taivas on rajana, ja taso on avoinna!

Ja muista: jos ilmoittaudut ja toteat, että timanttien määrä tai laji ei sovikaan Sinulle – voit siirtää tuntimaksusi toisille tunneille tai käydä korvaamassa maksetut kerrat eri tunneilla. Niin kuin kaikessa elämässä, ei oteta timanttejakaan liian vakavasti – meillä HiMO nauttia elämästä on kuitenkin pääasia! Stay tuned – Tervetuloa!

Pari vinkkiä tuntivalintaan

Hikeä, tanssia ja hyvää kuntoa ilman monimutkaisia koreografioita?

JAMMiNG in da club, PILOXING®, Twerk It!, Salsa Ladies Style

Tanssin iloa, asennetta ja tunnelmaa?

Burleskitanssi®, PILOXING®Barre, Show Ballet, Twerk It!, Urban styles, Heels

Lihaskuntoa, kiinteitä lihaksia, kalorien polttoa?

PILOXING®, PILOXING BARRE®, Buusti, Pilates, SKiNNY jenas workout®

Sheikkausta, tanssia, haasteita ja hyvää hikistä menoa?

Reggaetón Fusion, Twerk It! , JAMMiNG in da club, Dancehall Queen Style, Commercial Latin, Urban styles, Salsa Ladies Style, Heels

Glamouria, vintagea, jotain ennen näkemätöntä?

Charleston-tanssi, Burleskitanssi®, Tribal Fusion Bellydance

Helppo tulla milloin vaan:

Charleston, PILOXING® , Pilates, Burleskitanssi®, Twerk It!, Reggaetón Fusion ja Urban styles