Lajit

Glamour – lajit

 

Villiä ja hauskaa – lajit

 

Bilehile – lajit

Hikeä ja fiilistä – lajit

Eksoottista ja viehkeää – lajit

Hemmottelu – lajit

Millaisia tunnit ovat?
HiMO-matriisi auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivan tunnin!

”Ihana paikka! Erilaisia tunteja, joihin haluaisi osallistua kaikkiin!”

Valinnanvaikeus voi tosiaan iskeä HiMOn tanssi- ja treenituntien tarjonnan edessä! Tunnit ovat lajin luonteesta ja tasosta riippuen erilaisia siinä, kuinka pitkiä ja vaikeita koreografioita tehdään ja kuinka hikisiä ja fyysisesti rankkoja sarjat ovat. Tämä kaikki selviää HiMO-matriisin avulla joka lajin kohdalla. Jos haluat tietää lisää tunneista, ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää!

Tanssia

Tanssin osuus kertoo sen, kuinka paljon tunti pitää sisällään koreografioita ja lajin tekniikan opettelua. Kun tanssin osuus on tunnissa suurempi, saat kokea haastavampia koreoita, opit lisää tekniikkaa  – tulessa ovat niin lihakset kuin aivotkin! Huippuohjaajien johdolla onnistut varmasti kaikilla tunneilla. Kun tanssin osuus on pienempi, on tunnilla paljon toistoja, tuttuja liikkeitä ja helpompia sarjoja. Tunti on silti hauska, näyttävä ja täynnä fiilistä!

Treeniä

Treenin osuus kertoo sen, kuinka lujaa hiki valuu ja lentää tunneilla! Kun treenin osuus on korkea, on kyseessä tunti, jossa mennään täysillä ja kunto nousee kohisten – vedetään niin, että oksat pois ja pala latvaa! Kun treenin osuus tunnissa on pienempi, ei laiskotella, vaan näillä tunneilla keskitytään notkeuteen, rentoutumiseen, tanssin tekniikkaan, kehonhuoltoon ja lihastasapainoon.

Liikuntakokemus – Jäätävän hyvä!

Joka ikinen HiMOn tunti on 100%:sti jäätävän hyvä liikuntakokemus, ei yhtään vähempää!